Ai reusit in sfarsit sa iti cumperi casa mult visata, dar este mai importanta amintirea primului sarut.

Ai inceput sa ai o cariera stralucitoare asa cum de multe ori ti-ai dorit, dar este mai importanta amintirea mamei care te tinea de mana atunci cand erai copil.

Ai o masina care are puterea sa faca invidios pe cel mai bogat prieten al tau, dar nu iti poti scoate din minte amintirea primei nopti de dragoste.

Simti in sfarsit ca esti imbracat din cap pana in picioare cu cele mai bune haine, dar nu poti uita niciodata cata bucurie a oferit soarele pielii tale in prima zi de plaja.

Ai ajuns in sfarsit un om respectat, dar este mai importanta amintirea imaginii bunicii care te dojenea pentru toate poznele care din lipsa de maturitate le faceai…

Acum esti casatorit de cativa ani buni, dar nu poti uita emotia oferita de prima iubita care te-a tinut intaia oara de mana.

Poate castigi o suma frumusica de bani, dar ai da totul pe timpurile in care erai foarte tanar si fara o moneda in buzunar.

Muncesti zece ore pe zi, dar te chinuie mereu amintirea perioadei in care nu aveai nicio obligatie fata de nimeni.

Zambesti politicos tuturor, dar iti amintesti de perioada in care le intorceai spatele celor care nu gandeau ca tine.

In mintea ta este programat tot ceea ce trebuie sa faci un an de acum inainte, dar iti doresti cu ardoare macar o zi care sa te surprinda cu ceva.

Te minti in fiecare zi ca traiesti, dar nu mai stii cand ai realizat cat este de minunat ca poti respira.

Trec ani intregi in care privesti in fata spre drumul pavat cu obligatii, dar ai uitat cand ai privit ultima oara cerul.

Trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata la sunetul ceasului, dar iti promiti ca vor exista dimineti in care vei dormi cat vei dori. Si te intrebi oare cum se trezeau oamenii acum trei sute de ani?

Mananci cu gandul la ce trebuie sa faci a doua zi si te miri ca mancarea nu mai are nicio savoare

Te intalnesti din cand in cand cu prietenii, dar nu pentru a te bucura de prezenta lor, ci pentru a te lauda cu ultimele achizitii.

Te duci la un spectacol, insa nu pentru a-ti scalda fiinta in emotii, ci pentru a vedea lumea ca te pricepi si la muzica.

Ai uitat sa te abandonezi cand faci dragoste cu persoana care iti este alaturi de atata timp…

Ti-e frica sa recunosti ca nu esti implinit, dar te consolezi cand vezi ca si ceilalti sunt nefericiti.

Ai uitat sa mai traiesti, ai uitat sa mai zambesti, ai uitat sa mai iubesti…

Ramai singur o ora! Roaga-te la Dumnezeul din tine. Adu-ti aminte ca aerul pe care il respiri este un mare dar. Asculta si traieste o melodie care te rascoleste! Fa dragoste cu persoana care te  iubeste. Fii total! Macar o data…Si nu uita sa traiesti…

A.

(ne-am mutat la www.desprerealitate.ro )

 

Reclame